Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата „Студент на годината“

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи отличието „Изборът на българите“ на Четвъртите годишни награди на Министерството на туризма
16.12.2019
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева присъства на церемонията по встъпване в длъжност на новоизбрания главен прокурор
18.12.2019

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата „Студент на годината“

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата „Студент на годината“. Знанията ни дават възможности да се усъвършенстваме, да бъдем конкурентни и да вървим напред, подчерта Цвета Караянчева и призова присъстващите млади хора винаги да се съизмерват с най-добрите, с най-знаещите и с най-можещите. Председателят на парламента връчи голямата награда на Иван Маринов – студент в Технически университет – София, специалност „Топлоенергетика и ядрена енергетика“. Цвета Караянчева пожела на победителя успешна реализация, защото индустрията на България се нуждае от подготвени инженери.

 

Сред присъстващите бяха председателят на Комисията по образонието и науката Милена Дамянова, народни представители, представители на изпълнителната власт, експерти и общественици.
 

Събитието се проведе под патронажа на министъра на образованието Красимир Вълчев и бе организирано от Националното представителство на студентските съвети.
 

На церемонията бяха връчени награди в 15 категории, сред които докторант на годината, както и студент с българско гражданство, обучаващ се извън пределите на страната.
 


Source: Новини на Народно събрание