До октомври министърът на енергетиката трябва да информира парламента за състоянието на топлофикациите

Председателят на Групата за приятелство България – Молдова и членове на групата разговаряха със заместник министър-председателя по въпросите на европейската интеграция на Молдова Юрие Лянка
03.04.2018
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители участваха в тържественото отбелязване на празника на град Сандански
11.04.2018

До октомври министърът на енергетиката трябва да информира парламента за състоянието на топлофикациите

В срок до 1 октомври 2018 г. министърът на енергетиката трябва да представи в Народното събрание информация за техническото състояние и експлоатационната годност на енергийните обекти в страната в областта на топлоснабдяването. Това реши парламентът след разисквания по питане на депутати от БСП към министър Теменужка Петкова за политика на Министерството на енергетиката в областта на топлоснабдяването.

В рамките на разискването депутатите от различните парламентарни групи се обединиха около необходимостта от промени, които да подобрят топлофикационната услуга.

В началото на пленарното зъседание Елена Аксиева от „Воля“ се закле като народен представител. Тя влиза в Народното събрание на мястото на Нина Миткова.

Source: Новини на Народно събрание