Председателят на Народното събрание Цвета Карянчева откри десетите юбилейни Университетски зимни игри “Боровец 2018“

Спасяването на евреите е една от най-ярките прояви на гражданското общество в историята на българите през 20-ти век, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева на представянето на сборника „75 години: Незабравените лица на спасението“
09.03.2018
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева присъства в Шумен на концерта по повод 119-ата годишнина от рождението на Панчо Владигеров и 25-ата годишнина от основаването на фондация „Панчо Владигеров”
13.03.2018

Председателят на Народното събрание Цвета Карянчева откри десетите юбилейни Университетски зимни игри “Боровец 2018“

Председателят на Народното събрание Цвета Карянчева откри десетите юбилейни Университетски зимни игри “Боровец 2018“. В тях ще участват над 270 млади хора от 21 висши учебни заведения от цяла България. Студентите ще излъчат победители в три национални шампионата.

Цвета Караянчева пожела на организаторите от Националното представителство на студентските съвети в Република България и Асоциацията за университетски спорт „Академик“ да продължат тази ценна инициатива, защото тя е възможност студентската младеж да покаже своя потенциал на полето на честната игра и на спортсменския дух. Тя отбеляза, че всяко подобно начинание, посветено на развитието на университетския спорт, заслужава най-дълбока благодарност и подкрепа, защото именно спортът формира най-ценните личностни качества сред младежите.

Source: Новини на Народно събрание