Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на жертвите от наводненията в Бургаско

Република Корея е наш приоритетен икономически партньор в Азия, заяви председателят на парламента Димитър Главчев на среща с премиера на страната Ли Нак-Йон
24.10.2017
Трябва да подкрепяме България и останалите нови страни-членки чрез умна кохезионна политика, заяви европейският комисар по въпросите на бюджета и човешките ресурси Гюнтер Йотингер
26.10.2017

Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на жертвите от наводненията в Бургаско

Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на жертвите от наводненията в Бургаско. Народните представители изразиха своите дълбоки съболезнования и съчувствие към семействата и близките на загиналите.
В началото на пленарното заседание председателят на Народното събрание Димитър Главчев отбеляза, че страната ни скърби за жертвите от наводненията в Бургаско, а в Община Камено е Ден на траур в памет на загиналите.
Солидарни сме със скръбта и болката на семействата и близките на загиналите и ги уверяваме, че не са сами в тези мигове на изпитания, подчерта председателят на парламента. Той изрази искрена съпричастност към всички жители на засегнатите от бедствието райони.
Най-важното в момента е държавните органи, местната власт и гражданите да обединим усилията си за преодоляване на последиците от водната стихия, заяви Димитър Главчев.
Народното събрание започна работа с обсъждане на първо четене на законопроект за допълнение на Закона за ограничаване на административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност.

Source: Новини на Народно събрание