По повод Международния ден на детето – 1 юни специални гости на Народното събрание бяха малките изпълнители от вокална група „Бон-Бон”

Парламентът одобри правила за предлагане и избор на членове на ВСС от квотата на НС
30.05.2017
Народните представители почетоха със ставане на крака и мълчание паметта на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България
01.06.2017

По повод Международния ден на детето – 1 юни специални гости на Народното събрание бяха малките изпълнители от вокална група „Бон-Бон”

По повод Международния ден на детето – 1 юни специални гости на Народното събрание бяха малките изпълнители от вокална група „Бон-Бон”. Те изпълниха детските песни „Малката калинка”, „Жаба Жабурана” и „Споделена обич”.
„Днес е най-прекрасният ден, днес е денят на детето, това дете, което живее във всеки един от нас”, отбеляза заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева при представянето на младите таланти. Тя благодари на децата за това, че с песните си правят народните представители съпричастни с тяхното творчество.
Вие сте цветята на света, цветята на живота, обърна се Цвета Караянчева към малките изпълнители. Тя им пожела  от свое име, от името на председателя на Народното събрание Димитър Главчев и на народните представители щастливо детство, много усмивки и подаръци. Това е вашият ден, а вие сте най-важните за нас, добави заместник-председателят на парламента.
Детска вокална група „Бон-Бон” гостува в Народното събрание по покана на депутатите от Комисията по образованието и науката. Народни представители от всички парламентарни групи се насладиха на изпълненията на малките певци.

Source: Новини на Народно събрание