Председателят на Народното събрание Цецка Цачева участва в откриването на „Панаирни дни – Кнежа“ в гр. Кнежа

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователни адреси до председателите на Сената и на Камарата на депутатите на парламента на Италия
23.08.2016
Започна есенната сесия на Народното събрание
30.08.2016

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева участва в откриването на „Панаирни дни – Кнежа“ в гр. Кнежа

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева участва в откриването на „Панаирни дни – Кнежа“ в гр. Кнежа. Председателят на парламента поздрави събралите се жители и гости на града за това, че са запазили традицията всяка година в края на август да провеждат местния панаир. Именно той, по думите й, е поводът да се събират хора от всички краища на страната. Хубаво е да има такива празници, но те са още по-щастливи тогава, когато можем да споделим трудностите на деня ни, но и да признаем, че вървим във вярната посока, добави Цецка Цачева.
Председателят на парламента изрази своята благодарност към кмета на град Кнежа за поканата да участва в официалното откриване на панаирните дни и възможността да сподели емоцията на празника с всички жители и гости на града. Тя поздрави организаторите за подготвената богата културна и спортна програма и изрази надежда, че традиционният панаир ще продължи да се провежда и в бъдеще.

Началото на тържественото откриване на панаирните дни в Кнежа тази година за първи път беше поставено от гайдарски състав „Петко войвода“. Празничната вечер продължи с тържествена заря.

Source: Новини на Народно събрание