ВОЛЯ за един лев
юни 16, 2017
Доброволци и частни телевизии в предизборната кампания
юни 19, 2017
Покажи всички

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати съболезнователен адрес до председателя на Събранието на Португалската република

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати   съболезнователен адрес до председателя на Събранието на Португалската република Едуарду Феру Родригеш, в което заявява, че следи с дълбока загриженост тревожните новини за опустошителните пожари в страната.

„Покрусени сме от многобройните човешки жертви, които причинява огнената стихия. В този тежък за Португалия момент позволете ми да изразя моите и на колегите ми народни представители от 44-тото Народно събрание на Република България съболезнования и съчувствие към близките и семействата на жертвите, към Вас и към депутатите от Събранието на Републиката”, заявява Димитър Главчев.

„Убеден съм, че Вашият приятелски народ ще надмогне мъката и с общите усилия на държавата и гражданите последиците от тази огромна по мащабите си трагедия скоро ще бъдат преодоляни”, пише председателят на парламента.

Source: Новини на Народно събрание

Comments are closed.